Harrastukset ja palvelut lähellä

Åminne Miljö on ihanteellinen vapaa-ajanviettopaikka golfareille, sillä se sijaitsee Nordcenterin golfkeskuksen vieressä. Lisäksi Ruukkigolfiin on vain reilut 10 km ja Tammisaaressa sijaitsevaan Ekegolfiin noin 20 km.

Åminne Miljöstä muutaman kilometrin päässä sijaitsevista Karjaan ja Pohjan keskustoista löytyvät kaikki arkeen tarvittavat palvelut sekä runsaasti ravintoloita ja kahviloita.

Lähialueilta löytyy golfin lisäksi runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja tutustumiskohteita niin kulttuurin ja antiikin kuin kalastuksen, ratsastuksen, luontoliikunnan ja talviurheilunkin ystäville. Alueella on myös monipuolinen ravintola- ja kahvilatarjonta.

Tietoa Raaseporin palveluista ja tapahtumista: http://www.visitraseborg.com

Golf

Nordcenterin kaksi golfkenttää, Fream ja Benz, sekä harjoittelualueet sijaitsevat aivan Åminne Miljön vieressä ja tarjoavat sen asukkaille loistavat mahdollisuudet tämän hienon kesälajin harrastamiseen.

Nordcenterin golfkentät ovat vuodesta toiseen olleet suomalaisten golffareiden maamme parhaimmiksi arvioimien joukossa. Nordcenterin alueella ja sen välittömässä läheisyydessä on noin 100 vapaa-ajan asuntoa, joten halutessasi löydät aina mukavaa peliseuraa.

Tutustu Nordcenteriin

Muita lähialueen aktiviteetteja