Rakenna unelmiesi vapaa-ajan koti helposti

Helpottaaksemme Åminne Miljöstä tontin ostavien asiakkaidemme rakentamishankkeita olemme kumppaniverkostomme kanssa suunnitelleet alueelle sopivia taloratkaisuja, jotka täyttävät alueen kaavamääräykset ja rakentamistapaohjeet. Niiden pohjalta kukin rakentaja voi helposti räätälöidä talonsa pohja- ja pintaratkaisut ja haluttaessaan myös rakennuttaa muuttovalmiin huvilan juuri omiin toiveisiinsa sopivaksi.

The Hill -alueelle tarjoamme ratkaisua, joka on suunniteltu Kontion tyyliltään modernin Glass House -malliston pohjalta. Alueella on jo neljä valmista tähän mallistoon kuuluvaa taloa.

The Valley -alueelle puolestaan tarjoamme sen tonteille erinomaisesti soveltuvaa Kontion syvärunkoista Glass Housea pulpettikatolla. Rakennamme alueelle tämän ratkaisun mukaisen esittelytalon, joka valmistuu keväällä 2021. Voit seurata The Valleyn mallitalon rakentamisprojektin etenemistä blogistamme.

Tontin ostajana et kuitenkaan ole millään lailla sidottu näihin Kontion talomalleihin, vaan voit vapaasti valita itsellesi sopivan ratkaisun, kunhan se on alueen kaavamääräysten ja rakentamistapaohjeiden mukainen.

Glass House -huviloiden sisustusratkaisuja

Glass House -huviloissa yhdistyvät hirsi ja lasi. Suuret lasipinnat tarjoavat avaruutta ja tuovat vuorokaudenaikojen ja sään vaihtelut osaksi  sisustusta.

Pohja- ja sisustusratkaisuilla nämä huvilat muuntuvat moneksi ja mahdollistavat erilaisten tarpeiden ja tyylien mukaisten ilmeiden luomisen.

Yhteistyökumppanit muuttovalmiiseen urakointiin

Jotta valitun talomallin rakennuttaminen olisi sinulle mahdollisimman yksinkertaista, se kannattaa teetättää rakennusalan ammattilaisilla muuttovalmiina toteutuksena. Tarjoamme rakentamishankkeeseesi Åminne Miljössä jo aiemminkin työskennellyttä yhteistyökumppanijoukkoamme, joka huolehtii koko projektista maaurakoinnista aina valmiin talon ympäristön maisemointiin.

 

Kontiotuote Oy

Kontio on sekä liikevaihdolla että myytyjen talojen lukumäärällä mitattuna maailman johtava hirsitalovalmistaja. Kontio on saanut kiitosta erityisesti laadukkaista tuotteistaan, vahvasta arkkitehtuuriosaamisestaan, kilpailukykyisistä hinnoistaan sekä laajasta talo-, huvila-, sauna- ja piharakennusmallistostaan.

Yhteistyömallissamme Kontio toimii talopakettien toimittajana, niiden räätälöinnin tukena, rakennusvaiheen asiakastukena sekä rakennuskuvausten ja tarvittavien piirustuksien tuottajana.

Olavi Kujanen:

Sähköposti olavi.kujanen@kontio.fi
Puh. 050 050 8019

 

MW House Oy

MW House Oy on toiminut alueella pääurakoitsijana sekä hankkinut muuallakin erittäin paljon kokemusta Kontion hirsirakennuksien rakentamisesta.

Yhteistyömallissamme MW House toimii rakennettavan mallitalon pääurakoitsijana, vastaa sen kokonaisurakoinnista sekä omista aliurakoitsijoistaan.

Jukka Pyysing:
Sähköposti jukka@mwhouse.fi
Puh. 040 047 6300

 

Rakennuspalvelu Kjell Holm Oy

Rakennusviraston hyväksymä vastaava ja pääsuunnittelija, joka on toiminut kaikkien Hillille rakennettujen huviloiden vastaavana työnjohtajana.

Kjell Holm:
Sähköposti kjell.holm@ekenes.inet.fi
Puh. 040 032 3487

 

Oy Nalle Grönberg Ab
Rakentamisen suunnittelua, konsultointia ja työnjohtoa Länsi-Uudenmaan alueella tarjoavan Oy Nalle Grönberg Ab:n palveluihin kuuluvat muun muassa:
  • Rakennussuunnittelu ja lupapiirustukset
  • Pääsuunnittelu
  • Vastaava työnjohto
  • Rakennuskonsultointi

Yrityksen perustajalla Nalle Grönbergillä on kokemusta suunnittelutyöstä jo vuodesta 1985 lähtien.

Nalle Grönberg:
Sähköposti nalle@nallegronberg.fi
Puh. 044 271 9666

 

A. Berglund Oy

A. Berglund Oy on vuonna 1966 perustettu perheyritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana maanrakennuksen osaajana. Yrityksen palveluksessa työskentelee 15 ammattitaitoista ja kokenutta henkilöä. Asiakaskuntaan kuuluu muun muassa kuntia, suuria rakennusyrityksiä ja pientalorakentajia Tammisaaren ja Hangon ympäristössä sekä läntisellä Uudellamaalla.

A. Berglund Oy on toimittanut koko Åminne Miljö -alueen infrarakentamisen ja toimii yhteistyömallissamme myös maaurakoitsijana.

Johan Berglund:
Sähköposti johan.berglund@aberglund.fi
Puh. 040 053 4536

 

Puustelli Oy

Puustelli on Suomen suositelluin keittiöiden, kylpyhuoneiden ja kodin säilytysratkaisujen valmistaja. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Puustelli tarjoaa keittiön ja muut kodin kalusteet kokonaispakettina, jonka hinta sisältää kalusteiden lisäksi kaikki tarvittavat osa-alueet suunnittelusta asennukseen.

Teemu Heiskanen:
Sähköposti teemu.heiskanen@puustelli.com
Puh. 040 565 4149

 

Studio Kalliomäki

Studio Kalliomäen suunnittelija Piia Kalliomäki on työskennellyt erilaisissa sisustusalan työtehtävissä 20 vuotta, niistä 10 vuotta yksityisyrittäjänä. Hänen suunnittelupalvelunsa kattavat koko sisustuksen pintamateriaaleista ja kiintokalusteista irtokalusteisiin ja tekstiileihin. Hirsirakennusten sisustuspalvelut ovat Piian erityisosaamisalue.

Piia Kalliomäki:
Sähköposti piia.kalliomaki@gmail.com
Puh. 050 356 1673

 

Suomen Lasitehdas Oy

Lasitehtaan tavoitteena on tarjota kaikki lasituotteet parhaalla hinnalla. Pyydä tarjous esimerkiksi tolppattomasta lasikaiteesta, lasiterassista, saunan laseista, komeroiden liukuovista eli peililiukuovista, pöydän laseista tai peileistä, yllätyt positiivisesti. Lasitehdas tarjoaa laadukkaat lasituotteet suoraan kuluttajille ilman turhia välikäsiä ja parhaalla laadulla.

Mikko Hosiokoski
Sähköposti myynti@lasitehdas.com

Puh. 040 192 4001

 

Tmi Bergman

Tmi Bergman on toiminut alueen puutarhurina jo vuodesta 2014. Yritys on hoitanut kaikki Åminne Miljön yhteisalueiden hoitoon liittyvät tehtävät sekä ottanut osaa kaikkien sinne rakennettujen huviloiden maisemointiin.

Yhteistyömallissamme Tmi Bergman toteuttaa raeknnuttajan niin halutessa huviloiden vihermaisemoinnin sekä puutarhatöiden suunnittelun ja toteutuksen.

Fredrik Bergman:
Sähköposti bergmanfre@gmail.com
Puh. 044 299 4587

Tässä mainittujen urakoitsijoiden ohella voit luonnollisesti valita omat urakoitsijasi sekä tarpeisiisi sopivan rakentamisen ja maisemoinnin valmiusasteen.